Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ερωτήματα και απαντήσεις για το σκάνδαλο με το αλογίσιο κρέας.

Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από την κατανάλωση αλογίσιου κρέατος εάν έχει παραχθεί σε συγκεκριμένες μονάδες παραγωγής που τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, δήλωσε στις Πρωινές η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Ντορίνα Σιαλβάρα. Το θέμα είπε είναι ότι παραμένει άγνωστη η προέλευση των στοιχείων του κρέατος, την ώρα που επιβεβαιώνεται ότι τα κεφτεδάκια του IKEA περιείχαν κρέας αλόγου.  
Ακούστε τη συνέντευξη: